Laitama 2007 : Toinen maailmanlaidan sosiaalifoorumi

Written by Herra Haapanen on Thursday, August 9th, 2007

avatar

Laitama 2007
Toinen maailmanlaidan sosiaalifoorumi

Friday 10.8. 18.00-22.00 & la 11.8. klo 15.00-22.00
Nokianpuisto, Nilsiänkatu, Vallila, Helsinki, Finland

Performances by:
Amanita Phalloides; Celicasette; Harmaat sankarit; Jason; Leena Kela; Rene Kita; Kokeellisen Elektroniikan Seura; Lauri Luhta; Edwige Mandrou; Messiaaninen Visuaalisen Etiikan Tutkimuskeskus; NL; No I Ain’t; olemisen vartijat; Irma Optimisti; Suvi Parrilla; Pink Twins; Jyri Pitkänen; Re:clip; Rihmasto; Sigma; Swri Shamaani; Älymystö

…and we are performing as the last band of friday, beginning at 21.00. I’ll post the timetables etc. here in the evening.

[time travels fast to evening]

Ok kids and pedophiles, here’s the timetable for friday & link to the “official” information:

Kaikki valta verkostoille?

Katastrofi on jo tapahtunut, joten tätä tapahtumaa ei peruta. Suurin osa runoudesta on kirjoitettu Auschwitzin jälkeen. Apurahadadaismi tuottaa sisältöä monikulttuuriselle yhteiskunnalle. Mitä tapahtui todella kun tuulitakkikansa omaksui nietzscheläisyyden? Antitaiteen supertähdet uhkaavat muuttua dinosauruksiksi, joilla on aivot hännässä. Konsertoimme sydämen viisaudesta kadonneiden sammakoiden hyväksi.

Siispä tervetuloa tekemään havaintoja epäpaikkasidonnaisesta taiteesta. Anarkismin rahoitustilannehan ei ole merkittävästi kärsinyt oikeistohallituksen valtaantulosta. Toisaalta, toisaalla, väärällä laidalla, eli asioiden keskellä, on toiseus, laitama, koti, isänmaa.

Kaivakaa perhoset haudastaan, optimistisesti.

PERJANTAI 10.8. KLO 18-22

18.00-> Celicasette
18.00 Lauri Luhta
18.45 Rene Kita
19.00 Hendri Marraskuu
19.15 Jyri Pitkänen
19.45 Rihmasto
20.15 Sigma
21.00 Pink Twins (Vallilan taitelijatalon sisäpihalla)
21.30 Älymystö (Vallilan taitelijatalon sisäpihalla)

www :: http://www.dasein.info/laitama/2007/

Leave a Reply